Tuesday, November 17, 2009

Mini Deco

12 päivää yli lasketun ajan...


Upeat syysmyrskyt ovat alkaneet tuoden mukanaan vedonlyönnit Minin syntymästä. Ilmassa on selkeästi uhkapelin tuntua!

Tosin pieni käynnistyksen uhka roikkuu jo harteillamme ja alustava aika Potassium-lähtöön on buukattu ylihuomiselle eli torstaille 19.11.

Täällä on siis täysillä harrastettu pesiytymistä pienten hormonituulahdusten huumaamana. Olen viimepäivinä leiponut testaillen uusia ihastuttavia reseptejä. Uunissa kypsyy tällä hetkellä vaniljainen ananaskakku.

Olen myös alkanut neulomaan. Minille olen toistaiseksi tehnyt kypärämyssyn ja siihen sointuvan pinkin kaulahuivin. Valkoisin pitsireunuksin tietysti! Lisäksi olen neulonut liukuvärisen Ponchon sekä väriin sointuvat villaiset tossut. Wili sai toissapäivänä mustan imago-pipon, ja nyt puikoissa roikkuvat valkoiset villasukan alut.

Minin kypärämyssy ja huivi

Minin tossut

Minin Poncho

Joulun teemaväriksi olen valinnut perinteisen punaisen ja vakoisen. Löysin Drops Designin sivustolta ihastuttavia ohjeita kauniiden kuusenkoristeiden tekemiseen. Joten niitä olen myös viimepäivät tehtaillut. Käykää kurkkaamassa, nämä ovat todellakin hurmaavia:

http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=520&lang=us

http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=528&lang=us


Kotimme alkaa myös vihdoin olla valmis vauvan vastaanottamiseen. Ohessa muutama herkuttelukuva tämän kaiken visualisoimiseksi:


Nimikirjaimia

Sänkyä koristavat perhoset, pinkki ja vihreä (Land of Nod)


Minin pinnasänky

Ensimmäiset mekot a la Pottery Barn Kids

Information, information...

Sänkynurkkaus

Minin hylly

Minin ensimmäiset kirjat

Apa!

Hoitopöytä

Jotakin Suomesta... Marimekon Karkulaiset.

Minin kylpylelut (ei alle 1 vuotiaille - uuups!)

Mini essencials

Kylpypyyhe


Wili alkoi huolestua, koska meidän vielä syntymättömällä pikkuisella on jo 9 parit kenkiä. Tosin suurimman osan kengistään Mini on saanut omalta huolestuneelta isältään. Loistavana esimerkkinä nämä suloiset Conversen lenkkarit:


Toivottavasti jo ensi kerralla pääsen tuulettamaan onnellisilla vauvauutisilla! Ja sieluttomien sisustuskuvien sijaan ylpeänä esittelemään ensimmäisiä kuvia pikkuisestamme. Tuskin maltan odottaa!


1 comment:

  1. Muru, sun blogi ei ole päivittynyt aikoihin...Koskas taas jatkat, olis kiva nähdä kuvia ja juttuja teidän elämästä!

    ReplyDelete