Saturday, May 30, 2009

Ensimmäiset tomaatit ovat ilmestyneet tomaattipuuhuni! Voi näitä elämän pieniä onnistumisen tunteita. En todellakaan ole saanut puutarhurin lahjoja. Yrittämisen puutteesta se ei ainakaan ole ollut kiinni ja siksi nuo kauniit pienoiset tomaatinalut saavat hihkumaan innosta!



Tomaattini ovat selvästi pitäneet tästä 10 päivän hellejaksosta, joka on hellinyt kaupunkiamme. Pilvetön taivas, +75 astetta ja pienoinen tuulenvire. Tomaattien lisäksi myös me olemme päässeet nauttimaan auringosta. Tänään kävimme tutustumassa uuteen puistoon View Ridgen lähellä. Kaunis nurmi beach, josta piskuinen hiekkaranta laskee suoraan hyisevän kylmään Tyyneen valtamereen.


Puistossa koin myös pienen rakastumisen ihastuttavaan minikokoiseen puudeliherraan, joka yksinkertaisesti oli syötävän suloinen hiekanharmaassa ylikasvaneessa turkissaan. Jos vain jotenkin saisin taivuteltua Wilin ajatukselle, ja jos vain jotenkin saisin raivattua puudelille tilaa tässä myrskyn lailla muuttuvassa elämäntilanteessamme. Mutta minkäs teet, tuo pieni suloinen puudeliherra sulatti sydämeni.






Kävimme tänään myös Amerikkalaisen isoäitimme Maryn kutsusta Nordic Heritage Museumissa tutustumassa suomalaisten kuuluisien arkkitehtien kesäasuntoja esittelevään näyttelyyn. Nautimme näkemästämme ja puhuimme kuuluvalla äänellä suomea, jotta jokaiselle ympärillä olevalle olisi tullut selväksi, kuinka valtavan ylpeitä olemme suomalaisista juuristamme ja upeasta kulttuuriperinnöstämme. Samalla ostimme englanniksi käännetyn Kalevalan Jeremylle syntymäpäiväahjaksi. Synttärikutsuille olemme menossa huomenna.


Saimme myös ennakkoäänestää EU-vaaleissa Nordic Heritage Museumissa. Hauska tapahtuma, joka kokosi yhteen paikallisia suomen kansalaisia. Yhteensattumien summana tapasimme myös äänestystä hoitavan Suomen kunniakonsulin. Hän kertoi aktiivisesta suomalaisesta kolusta, joka toimii Redmontissa. Toivottavasti pääsen käymään siellä lähiaikoina. Katsotaan, jos vaikka voisin alkaa tehdä sijaisuuksia, tai saisin perustaa kuvataidekerhon kouluikäisille tai jotakin. Olisi mahtavaa tehdä osansa tämän paikallisen suomalaisyhteisön eteen. Juttelimme myös suomalais-amerikkalaisesta kauppakamari-toiminnasta. Innostuin jälleen. Täytyy ottaa selvää, voisinko jotenkin aktivoitua myös sillä suunnalla.


Nyt vetäydymme viettämään horror teemaista leffailtaa. Katsoimme eilen "The Ring'in" , joska oli mielestäni viihdyttävä mutta ei pelottava. Wili päätti ottaa siitä projketin, ja yrittää nyt löytää kauhuleffan, joka todella saisi kynteni lyhentymään. Tänään on vuorossa japanilainen "JU-ON", katsotaan uppoaako tällä kertaa...

No comments:

Post a Comment